Autorijschool Koers

Een prettige leeromgeving en met plezier naar het rijbewijs met Rijschool Koers!

Meld je hier aan voor een proefles!

Over ons

De begeleiding

Je wilt je rijbewijs halen en weet niet precies bij welke rijschool je aan moet kloppen.
Bij Rijschool Koers hechten wij waarde aan plezier en deskundigheid.
Onze rijinstructeurs zijn getraind om jou een prettige ervaring te geven en je in stappen te helpen naar het behalen van je rijbewijs.

PlanGo App

Wij maken gebruik van een Rijschool Software. Door middel van de PlanGo app kan je gemakkelijk je rijlessen bijhouden. Hieronder kan je onder andere je pakkettegoed bijhouden en je voortgangskaart inzien met opmerkingen van de rijinstructeur.
Je kan uitleg en filmpjes bekijken van onderdelen die jij moeilijk vindt om je extra goed voor te bereiden op je volgende rijles.

Volg eerst een proefles!

Wil je eerst ervaren of je een klik met de instructeur hebt? Volg dan eerst een proefles en bepaal daarna pas of je verder wilt. Zo kan de instructeur jou ook een indicatie geven hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zal hebben.

Rijschool koers
Rijschool koers auto

Plaatsen waar wij rijden

Cem ( rechts )

Hoi, ik ben Cem! Sinds mijn 16e werkzaam als sportdocent en tegenwoordig als rijinstructeur.
Bij mij wordt er altijd wel een grapje gemaakt in de auto. Ik vind het belangrijk dat mijn leerlingen de rijlessen als plezierig ervaren. Ik probeer mijn methode van lesgeven per leerling aan te passen zodat ze op eigen tempo naar het rijbewijs toe kunnen werken.

Ryan ( links )

Hoi, ik ben Ryan! Mijn ervaringen als rijinstructeur deel ik graag met mijn leerlingen zodat ze na het behalen van het rijbewijs goed voorbereid en zelfstandig de weg op gaan!
Waar ik waarde aan hecht is dat er tijdens de rijlessen voldoende rust in de auto aanwezig is. Dit bevordert de concentratie bij het aanleren van nieuwe handelingen en het toepassen in het verkeer.

Cem en Ryan Rijschool Koers

Een prettige leeromgeving en met plezier naar het rijbewijs!

Tarieven

  • Proefles (90min) €50

Rijles Pakket:

Rijschool Koers
Leren rijden Rijschool Koers

Examen:

  • Praktijk examen €265
  • Tussentijdse toets €230

Aanmelden / Vragen

Direct aanmelden voor een proefles? Of zijn er wellicht nog vragen? Vul dan gerust onderstaand fomulier op dan nemen wij z.s.m. contact op.

WhatsApp

Snel contact via WhatsApp? Altijd goed! Gebruik onderstaande knop om eenvoudig een chat te starten.

Rijschool koers autobord

Google reviews