Motorrijbewijs In Hoogvliet en Omstreken Halen? Welkom Bij Rijschool Koers!

Zoek je naar kwalitatieve motorrijlessen in Hoogvliet? Rijschool Koers biedt rijlessen met ervaren instructeurs. Ontdek waarom wij de beste rijschool in Hoogvliet zijn voor jouw A en A2 motorrijbewijs!

Meld je hier aan voor een proefles!

Rijschool Koers motor rijles

Waarom Rijschool Koers In Hoogvliet De Juiste Keuze Is

Rijschool in Hoogvliet Rotterdam

Onze lokale expertise: Onze verkeersschool in Hoogvliet onderscheidt zich door onze uitgebreide kennis van de regio, wat zorgt voor een effectieve en geruststellende leerervaring tijdens een motorrijles. Flexibel in het plannen van jouw motorrijlessen, zijn we het juiste adres voor zowel het autorijbewijs als het motorrijbewijs.

Rij-instructeurs met Ervaring

Jouw succes is onze missie: Bij onze motorrijschool zorgen onze vriendelijke en geduldige instructeurs voor een comfortabele en zelfverzekerde leeromgeving. Met een hoog slagingspercentage, streven we ernaar jou snel en efficiënt naar het motorrijbewijs te begeleiden.

Flexibele Lespakketten

Aangepast aan jouw tempo: Of je nu snel je rijbewijs wilt halen of in je eigen tempo wilt leren, wij bieden diverse pakketten die aansluiten bij jouw wensen. Rijschool Koers helpt jou je rijbewijs te halen!

Hoog Slagingspercentage

Bij Rijschool Koers zijn we trots op ons hoge slagingspercentage. Dit is het resultaat van onze toewijding aan kwalitatief goede rijlessen en onze persoonlijke benadering in de rijopleiding. Onze ervaren instructeurs zetten zich in om elke leerling de vaardigheden, kennis en het vertrouwen te geven die nodig zijn om te slagen voor het rijexamen.

Rijschool Koers motor rijles
Rijschool Koers motor rijles

Proefles Aanvragen

Ervaar het zelf: Een proefles is dé kans om kennis te maken met onze rijschool en instructeurs. Na de proefles krijg je een advies over het aantal benodigde lessen en het ideale lespakket. Ervaar hoe het is om motorrijles in Hoogvliet te hebben. Meld je hieronder aan voor een proefles.

Tarieven En Pakketten – Transparant En Betaalbaar

Heldere kosten, geen verrassingen: Onze tarieven zijn transparant en betaalbaar. Kies uit verschillende pakketten die passen bij jouw budget en behoeften.

Onze Missie – Jouw Rijbewijs, Onze Zorg

Toegewijde Begeleiding: Wij streven ernaar een goede motorrijschool te zijn. Met onze aanpak begeleiden wij je vanaf de eerste les tot aan het behalen van je rijbewijs. 

Positieve Leerervaring: Bij Rijschool Koers geniet je van elke stap in het leerproces.

Op Maat Gemaakte Rijlessen: De Unieke Voordelen van Rijschool Koers

Voel je je onzeker over het rijden? Wij bieden een veilige en ondersteunende omgeving om jouw vaardigheden te ontwikkelen en veilig de weg op te gaan.

Zorgen over de kosten van rijlessen? Onze transparante en betaalbare pakketten bieden duidelijkheid en gemak.

Bang om niet in één keer te slagen? Ons hoge slagingspercentage en grondige voorbereiding vergroten jouw kans op het succesvol behalen van jouw rijbewijs.

Op zoek naar flexibiliteit in lessen? Onze rijschool past zich aan in overleg met jou aan jouw schema, met lessen wanneer het jou uitkomt.

Wil je een individuele aanpak? Onze ervaren instructeurs bieden een op maat gemaakte leerervaring voor elke leerling tot aan jouw praktijkexamen.

Rijschool Koers motor rijles

Maak kennis met Cem!

Hoi, ik ben Cem!
Als auto- en motor rijinstructeur help ik mijn leerlingen zich op een plezierige wijze voor te bereiden voor het examen. Ik breng mijn kennis en vaardigheden over op mijn leerlingen door mijn manier van lesgeven aan te passen per individu.
Ik koppel mijn uitleg aan situaties in het verkeer om een beter beeld te scheppen hoe en waarom je bepaalde handelingen doet en wat de gewenste gedragingen in het verkeer zijn.
Daarnaast maak ik af en toe een grapje tijdens mijn uitleg om het leuk en interessant te houden.
Rijschool Koers motor rijles
Rijschool Koers motor rijles

Motorrijbewijs A1, A2 en volledig A

Let op: wij bieden alleen maar rijlessen aan voor motorrijbewijzen A en A2.

Motorrijbewijzen A, A1 & A2 vallen onder de categorie A. 

A1-rijbewijs: Dit is het instapniveau voor beginnende motorrijders. Het A1-rijbewijs staat je toe om lichte motoren te besturen met een cilinderinhoud tot 125 cc en een maximaal vermogen van 11 kW (ongeveer 15 pk). Om dit rijbewijs te behalen, moet je minimaal 18 jaar oud zijn.

A2-rijbewijs: Dit rijbewijs is bedoeld voor motoren met een middelzwaar vermogen. Het staat je toe om motoren te besturen met een maximaal vermogen van 35 kW (ongeveer 47 pk). Je kunt dit rijbewijs direct behalen vanaf 20 jaar, of doorstromen vanuit het A1-rijbewijs zonder opnieuw een theorie-examen te hoeven doen, mits je twee jaar in het bezit bent van het A1-rijbewijs.

A-rijbewijs: Dit is het rijbewijs voor de zwaarste motoren, zonder beperking op het vermogen. Om direct voor dit rijbewijs in aanmerking te komen, moet je minimaal 24 jaar oud zijn. Als je al in het bezit bent van het A2-rijbewijs en minimaal twee jaar ervaring hebt, kun je vanaf 22 jaar doorstromen naar het A-rijbewijs door alleen het praktijkexamen ‘verkeersdeelneming’ te doen. Het A-rijbewijs geeft je de vrijheid om elke motorfiets te besturen, ongeacht het vermogen.

Met plezier en een prettige leeromgeving naar jouw rijbewijs!

Tarieven

  • Proefles (90 min) €50
  • Losse Les (60/90 Min) €50 / 75

Rijles Pakket:

  • AVB 9 Pakket (6x 90 min) €590
  • AVD 9 Pakket (6x 90 min) €680

Examen:

  • AVB (Algemene voertuigbeheersing) €185
  • AVD (Algemene verkeersdeelname) €275

Aanmelden / Vragen

Direct aanmelden voor een proefles? Of zijn er wellicht nog vragen? Vul dan gerust onderstaand fomulier op dan nemen wij z.s.m. contact op.

WhatsApp

Snel contact via WhatsApp? Altijd goed! Gebruik onderstaande knop om eenvoudig een chat te starten.

Rijschool Koers motor rijles

Wat Vinden Onze Geslaagde Leerlingen?