Motorrijbewijs Halen In Poortugaal? Welkom Bij Rijschool Koers!

Welkom bij Rijschool Koers in Poortugaal, dé plek voor kwalitatieve rijlessen en een unieke leerervaring met ervaren instructeurs. Ontdek hier waarom onze rijschool in Poortugaal de beste keuze is voor jou!

Meld je hier aan voor een proefles!

Rijschool Koers motor rijles

Waarom Rijschool Koers In Poortugaal De Juiste Keuze Is

Rijles Poortugaal

Onze instructeurs hebben diepgaande kennis van de lokale omgeving, wat zorgt voor leerzame rijlessen in Poortugaal en omgeving. Of je nu je autorijbewijs of motorrijbewijs wilt halen, bij ons krijg je een goede uitleg voor het behalen van je rijbewijs. 

Rij-instructeurs met Ervaring

Onze instructeurs zijn niet alleen deskundig, maar ook vriendelijk en geduldig. Een fijne instructeur zorgt ervoor dat je je comfortabel en zelfverzekerd voelt tijdens elke les. Tijdens het rijden is het erg leerzaam en gezellig. Echt een aanrader dus. Tijdens het lessen nemen wij door wat er allemaal nodig is om je rijbewijs zo snel mogelijk te halen. Regelmatig hebben wij leerlingen die zelfs in één keer geslaagd zijn. 

Flexibele Lespakketten

Of je nu snel je rijbewijs wilt halen of op je eigen tempo wilt leren, wij bieden diverse pakketten aan die aansluiten bij jouw behoeften.

Hoog Slagingspercentage

Bij Rijschool Koers streven we ernaar om elke leerling de eerste keer te laten slagen. Met onze goede begeleiding doen wij er alles aan jou klaar te stomen voor het praktijkexamen.

Rijschool Koers motor rijles
Rijschool Koers motor rijles

Gratis Proefles

Een proefles is de perfecte manier om vrijblijvend kennis te maken met onze rijschool en rijinstructeurs. Na de proefles krijg je een inschatting van het aantal lessen dat je nodig hebt en welk lespakket het beste bij je past. Meld je hieronder aan voor een proefles.

Tarieven En Pakketten

Onze tarieven zijn helder en eerlijk. Je weet precies wat je betaalt voor je rijlessen. Rijschool Koers werkt met pakketten op maat. Kies uit verschillende pakketten die passen bij jouw budget en behoeften.

Onze Missie

Toegewijde Begeleiding: We begeleiden je vanaf de eerste les tot aan het behalen van je rijbewijs.

Positieve Leerervaring: Bij Rijschool Koers gaat het niet alleen om het halen van je rijbewijs, maar ook om het genieten van het leerproces.

Maak kennis met Cem!

Hoi, ik ben Cem!
Als auto- en motor rijinstructeur help ik mijn leerlingen zich op een plezierige wijze voor te bereiden voor het examen. Ik breng mijn kennis en vaardigheden over op mijn leerlingen door mijn manier van lesgeven aan te passen per individu.
Ik koppel mijn uitleg aan situaties in het verkeer om een beter beeld te scheppen hoe en waarom je bepaalde handelingen doet en wat de gewenste gedragingen in het verkeer zijn.
Daarnaast maak ik af en toe een grapje tijdens mijn uitleg om het leuk en interessant te houden.
Rijschool Koers motor rijles
Rijschool Koers motor rijles

Motorrijbewijs A1, A2 en volledig A

Let op: wij bieden alleen maar rijlessen aan voor motorrijbewijzen A en A2.

Motorrijbewijzen A, A1 & A2 vallen onder de categorie A. 

A1-rijbewijs: Dit is het instapniveau voor beginnende motorrijders. Het A1-rijbewijs staat je toe om lichte motoren te besturen met een cilinderinhoud tot 125 cc en een maximaal vermogen van 11 kW (ongeveer 15 pk). Om dit rijbewijs te behalen, moet je minimaal 18 jaar oud zijn.

A2-rijbewijs: Dit rijbewijs is bedoeld voor motoren met een middelzwaar vermogen. Het staat je toe om motoren te besturen met een maximaal vermogen van 35 kW (ongeveer 47 pk). Je kunt dit rijbewijs direct behalen vanaf 20 jaar, of doorstromen vanuit het A1-rijbewijs zonder opnieuw een theorie-examen te hoeven doen, mits je twee jaar in het bezit bent van het A1-rijbewijs.

A-rijbewijs: Dit is het rijbewijs voor de zwaarste motoren, zonder beperking op het vermogen. Om direct voor dit rijbewijs in aanmerking te komen, moet je minimaal 24 jaar oud zijn. Als je al in het bezit bent van het A2-rijbewijs en minimaal twee jaar ervaring hebt, kun je vanaf 22 jaar doorstromen naar het A-rijbewijs door alleen het praktijkexamen ‘verkeersdeelneming’ te doen. Het A-rijbewijs geeft je de vrijheid om elke motorfiets te besturen, ongeacht het vermogen.

Met plezier en een prettige leeromgeving naar jouw rijbewijs!

Tarieven

  • Proefles (90 min) €50
  • Losse Les (60/90 Min) €50 / 75

Rijles Pakket:

  • AVB 9 Pakket (6x 90 min) €590
  • AVD 9 Pakket (6x 90 min) €680

Examen:

  • AVB (Algemene voertuigbeheersing) €185
  • AVD (Algemene verkeersdeelname) €275

Aanmelden / Vragen

Direct aanmelden voor een proefles? Of zijn er wellicht nog vragen? Vul dan gerust onderstaand fomulier op dan nemen wij z.s.m. contact op.

WhatsApp

Snel contact via WhatsApp? Altijd goed! Gebruik onderstaande knop om eenvoudig een chat te starten.

Rijschool Koers motor rijles

Wat Vinden Onze Geslaagde Leerlingen?